UG Orientation 2019

: IGDTUW Auditorium, Kashmere Gate Venue

Campus: 1st August 2019: 9.45 AM **Date**

Time

INAUGURAL SESSION

| S NO. | ITEM | TIME |
|-------|-----------------------------------|------------------------------|
| 1. | Programme begins | 9.45 am |
| 2. | Lighting of lamp | 9.50 am |
| 3. | National anthem | Student group 9: 55 am |
| 4. | Welcome by | Dr Amit Singh 10:00 am |
| | Address by Dean Student Services | Dr Santosh Singh 10:05 am |
| 5. | Gifts/ bouquet / books/ plants | 10:10 am |
| 6. | Address by the Vice Chancellor | Prof. Anu Singh 10:15 am (15 |
| | | Lather minutes) |
| 7. | Address by the Chief Guest | Sh. Vijay Kumar 10:30 am |
| | | Dev, IAS |
| 8. | Vote of thanks | Dr Amit Singh |
| 9. | Chief Guest proceeds to VC office | |
| 10. | SUS Orientation begins | |

GENERAL ORIENTATION PROGRAMME

Date: 1st August 2019 **Time:** 11.00 am Venue: Auditorium, IGDTUW

| SL | ltem | Name | Time | Duration of presentation |
|-----|---|----------------------------|----------|--------------------------|
| 1. | Welcome Address by Dean SUS | Prof. Tanuja K. | 11.00 am | 5 minutes |
| 2. | Address by Dean SGA | Prof. Praveen Singh | 11.05 am | 5 minutes |
| 3. | Address by Dean SLGC | Dr. Anuj Bhuwania | 11.10 am | 5 minutes |
| 4. | Address by Dean SVS | Prof. S.S. Jena | 11:15 am | 5 minutes |
| 5. | Presentation on Anti-Ragging | Dr. Sunita Singh | 11.20 am | 10 minutes |
| 6. | Disciplinary measures / Proctorial committee | Dr. Urfat Anjem Mir | 11.30 am | 10 minutes |
| 7. | Presentation by CPSH Team | Prof. Anita Ghai | 11.40 am | 10 minutes |
| 8. | Language Cell | Dr. Monishita | 11.50 am | 10 minutes |
| 9. | Presentation by Ehsaas Team | Dr. Nikita Jain | 12.00 pm | 10 minutes |
| 10. | Equal Opportunity Cell | Prof. Gopal Pradhan | 12.10 pm | 10 minutes |
| 11. | Incubation Centre (ACIIE) | Shri Rahul Pandey | 12.20 pm | 10 minutes |
| 12. | Placement Cell | Ms. Deboshree A Ganguly | 12:30 pm | 10 Minutes |
| 13. | Co-Curricular Activities/Sports | Dr Dhiraj Kumar Nite | 12:40 pm | 10 minutes |
| 14. | IT services | Shri Deepak Bishla | 12:50 pm | 10 minutes |
| 15. | Announcement for Refreshment | | 1.00 pm | |