School of Undergraduate Studies

GENERAL ORIENTATION PROGRAMME

Ist Semester (Session -I)

Date: 3rdthAugust 2015

Time: 10 am to 11:30 am

Venue: CR12, AUD Kashmere Gate Campus

Programmes: English, History and Psychology

		Time
		10: am
1.	Sneha (5 min)	
		10:05 am
2.	Welcome Address: Prof.Shyam Menon (10 min)	
	Introduction about BA Programme and 1st Semester courses,	10:15 am
3.	Dr. Rachana Johri (10 min)	
	1 st Semester Foundation Optional/Elective Courses (Dr.Suchitra ,	10:25 am
4.	Benil, Rachna, Dr.Shubra Anand) (15 min)	
	Time Table ,Attendance & Assessment Policy, Fee payment and Fee	10:40 am
	Waiver, Student Welfare Fund, etc.	
5.	Dr.Jyotirmoy /Dr.Bidhan/(15 min)	
	Presentation on Anti-Ragging and Anti-Sexual Harassment	10:55am
6.	Policy/Proctorial Committee Dr.Rukmini (15 min)	
		11:10 am
7.	Presentation by Ehsaas Team (5 min)	
	Presentation on CCA and Sports Club, SFC, Mentoring etc.	11:15 am
	Dr.Dharitri (15 min)	
	Refreshment Announcement	

Tea and Snacks for Session-I and Session-II participants

Venue: Outside Classrooms CR12/NL2

Time: 11:30 am to 11:55 am

After the general orientation /Tea and snacks, Campus Walk will be organised by the Centre for Community Knowledge, AUD as per the following schedule:

12 Pm : History

12:45 PM : English and Psychology

GENERAL ORIENTATION PROGRAMME

Ist Semester (Session-II)

Date: 03 August 2015

Time: 12 noon to 1:30 pm

Venue: CR12, AUD Kashmere Gate Campus

Programmes: Sociology, Mathematics, Economics and Social Sciences & Humanities (SSH)

		Time
		12noon
1.	Sneha (5 min)	
		12:05pm
2.	Welcome Address: Prof. Kuriakose Mamkoottam (10 min)	
		12:15pm
	Introduction about BA Programme and 1st Semester courses,	
3.	Dr. Rachana Johri (10 min)	
	1 st Semester Foundation Optional / Electives Courses (Dr.Suchitra ,	12:25pm
4.	Benil, Rachna, Dr.Shubhra, Anand) (15 min)	
	Time Table, Attendance & Assessment Policy, Feepayment and Fee	12:40pm
	Waiver, Student Welfare Fund, etc.	
5.	Dr.Jyotirmoy /Dr.Bidhan(15 min)	
	Presentation on Anti-Ragging and Anti-Sexual Harassment	12:55pm
6.	Policy/Proctorial Committee Dr.Rukmini (15 min)	
	Presentation by Ehsaas Team	1:10pm
	Presentation on CCA and Sports Club, SFC, Mentoring etc.	1:15pm
7.	Dr.Dharitri (15 min)	

After the general orientation, Campus Walk will be organised by the Centre for Community Knowledge, AUD as per the following schedule:

1:30 Pm : Sociology and Mathematics

2:15 PM : Economics and SSH

Programme wise orientation for 1st semester students

The BA Programme wise orientation involving Interaction with the course coordinators and registration of courses will take place as per the following schedule:

Date : 4 August 2015

Time : 10:30 – 12 Noon

Programme	Venue
Economics English	- CR-2 - CR-6
3. History	- CR-4
4. Mathematics	- CR-5
5. Psychology	- CR-3
6. Sociology	- CR-1
7. Social Sciences & Humanities (S	SSH) - CR-7

Date: Dean

School of Undergraduate Studies